Alumni

Drage koleginice i kolege,

budući članovi Udruženja Alumni Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

U sklopu proslave 165 godina postojanja i rada Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, obavljena i promocija Alumni kluba Pravnog fakulteta u Beogradu. Alumni klub osnovan je i registrovan kao udruženje gradjana sa ciljem da svojim delovanjem doprinese povezivanju poslenika prava, podizanju ugleda pravne profesije, promovisanju i praktičnoj realizaciji modernog pravnog obrazovanja i vladavini prava. Članovi našeg Alumni kluba mogu postati diplomirani pravnici svih generacija koji su studirali na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao i počasni članovi – stručnjaci iz oblasti drugih nauka čije je delovanje korisno za realizaciju naših ciljeva .

Smatramo da je osnivanje Alumni kluba rezultat potrebe da se putem ustanovljavanja formalne organizacije, diplomci našeg fakulteta redovnije i bliže informišu o svim značajnijim  dešavanjim na fakultetu i univerzitetskom okruženju, te da svojim angažovanjem postanu legitiman deo fakultetske zajednice.

Naravno, kao što to nama, diplomiranim pravnicima i priliči, usvojili smo  sva formalna akta kojima su  regulisana prava i obaveze budućih članova, način organizovanja, ciljevi udruženja, finansiranje planiranih aktivnosti i sva druga pitanja od značaja za rad udruženja..

Pred vama se nalazi pristupnica  čijim popunjavanjem praktično postajete član Alumnija.

Godišnja članarina iznosi 500 dinara, a osim članarine, Alumni se finansira i iz donacija, dobrovoljnih priloga, poklona, zaveštanja kao i iz drugih fondova iz zemlje i inostranstva.

Za početak, dovoljno je da priloženu pristupnicu uredno popunite i pošaljete.Odmah po prijemu, sve pristupnice će biti uredno obrađene, a vi ćete uz povratni dopis dobiti uplatnicu za uplatu godišnje članarine, kao i člansku kartu udruženja na osnovu koje ćete ostvarivati odgovarajuća prava u radu udruženja.

Po prijemu određenog broja pristupnica, zakazaćemo sledeće okupljanje članova Alumni kluba, a zatim  krenuti u realizaciju predviđenih programa i aktivnosti.

S poštovanjem,

Za Alumni Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Predsednik Upravnog odbora

Pavle Pašajlić

 

Download pristupnice u word formatu koju šaljete na adresu:

Pravni fakultet

11000 Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 67            ili na mail       alumni@ius.bg.ac.rs

 

Spisak  diplomiranih studenata Pravnog fakulteta u Beogradu od 1983.godine

 

 
   
Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 67, Beograd
tel. (011) 3027-600, fax. (011) 3221-299