POSLEDIPLOMSKE  STUDIJE

Inovacija znanja| Master studije |Magistarske studije |Doktorske studije

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавају се студенти мастер и докторских академских студија да ће у среду, 22. новембра 2017. године, са почетком у 19 часова, у конференцијској сали (Анекс Факултета) бити представљен програм волонтирања у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Студенте ће са програмом волонтирања упознати Јована Миловановић, вршилац дужности помоћника министра (Сектор за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте) и Јелена Вуковић.

Програм волонтирања ће се спроводити на основу Протокола о сарадњи, који су 22. августа 2017. године потписали министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и декан Правног факултета професор др Сима Аврамовић

Циљ програма је промоција волонтирања и пружања помоћи корисницима волонтирања, а посебно оним грађанима Републике Србије којима је помоћ најпотребнија, који се обрате Министарству или установама социјалне заштите за пружање помоћи ради ефикаснијег остваривања њихових права у областима из делокруга Министарства.

 

Конкурс Задужбине Андрејевић (конкурс је отворен до 25.12.2017. године).